Beste ouder, beste KSA-er,

De overheid heeft de afgelopen dagen verschillende maatregelen ingevoerd om het coronavirus te onderdrukken. Deze maatregelen houden onder andere in dat het sociaal contact zoveel mogelijk vermeden moet worden. We proberen de maatregelen zo goed als mogelijk te respecteren, omdat we de gezondheid van onze leden altijd op de eerste plaats zetten. 

Daarom hebben wij, KSA Meeuwen, beslist om de activiteiten tot na de paasvakantie af te gelasten. Dit betekent dat Klein Kamp en Trip Trap ook niet zullen doorgaan. Wat we gaan doen met de activiteiten na de paasvakantie, bekijken we nog. Dat gaat grotendeels afhangen van de beslissingen van de overheid. We gaan de situatie blijven opvolgen, en we houden jullie zo goed als mogelijk op de hoogte.

Bij vragen of opmerkingen, kan u altijd de hoofdleiding of iemand van de leiding contacteren [zie tabblad ‘Leiding‘ voor contactgegevens].

Alvast bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groeten, 

De KSA-leiding